تشکیل دبیرخانه پیگیری موانع کسب و کار تولیدکنندگان و بهره برداران در سازمان دامپزشکی کشور

 

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در دیدار با نمایندگان تشکلهای تولیدی اعلام کرد:

تشکیل دبیرخانه پیگیری موانع کسب و کار تولیدکنندگان و بهره برداران در سازمان دامپزشکی کشور

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در دیدار با نمایندگان تشکلهای تولیدی و بهره برداران خدمات دامپزشکی، ضمن اعلام رسمی تشکیل دبیرخانه پیگیری موانع دست و پاگیر تولیدکنندگان در این سازمان، از آنها خواست تا  مشکل واحد تولیدی‌شان را بصورت کتبی به این دبیرخانه اعلام کنند تا در ادامه با اعزام تیم بررسی از ستاد سازمان و استقرار در محل آن شرکت تولیدی (حتی در سطح معاون سازمان)، موانع تولید و کسب و کار رفع و رجوع شده و تکلیف آن بشکل اساسی، روشن و نهایی شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا رفیعی‌پور، رئیس این سازمان دامپزشکی کشور در نشستی صمیمانه با نمایندگان تشکلهای تولیدی کشاورزی و صنایع غذایی کشور ضمن اشاره به اهمیت حمایت از رونق تولید گفت: در این رابطه باید دستورالعمل‌های دست و پاگیر و غیرضروری حذف شود یا بشکلی تسهیل‌کننده بازنگری شوند تا خواسته‌های قانونی تولیدکنندگان ارتقا یابد.
وی  با بین اینکه طی 2 سال اخیر حداکثر  پیگیری جهت رفعِ موانع تولید از پیش پای تولیدکنندگان با رفع بروکراسی اداری و تسهیل فرایند انجام خدمات بعمل آمده است اما به طور قطع کافی نبوده و لازم است اقدامات بیشتری انجام شود، افزود: کارشناسان سازمان دامپزشکی باید به شما عزیزان به چشم رزمندگان خط مقدم جبهه تولید نگاه کنند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه همواره در تمام مجموعه‌های تولیدی و خدماتی در مقابل “تغییر”، مقاومت شده و می‌شود، تصریح‌کرد: در این میان باید شما تولیدکنندگان عضو مجموعه ملی تولیدی کشور حلِ موانع تولید و اجرای دستورالعمل را با جدیت پیگیری کنید و هرگونه کندی پیشبرد امور در سلسله مراتب کارشناسی طی شش ماه و یک سال اخیر را به صورت کتبی از طریق دبیرخانه به مراجع بالاتر اداری سازمان انتقال دهید.
رفیعی‌پور با بیان اینکه جلسه امروز “نشستی حمایتی” تلقی خواهد شد، ضمن اعلام رسمی تشکیل دبیرخانه پیگیری موانع دست و پاگیر تولیدکنندگان، از آنها خواست تا مصادیقِ کُندیِ رفع مشکل و موانع کار خودشان را بصورت کتبی اعلام کنند تا در ادامه با اعزام تیم بررسی از ستاد و استقرار در محل آن شرکت تولیدی (حتی در سطح معاون سازمان)، موانع تولید و کسب و کار رفع و رجوع شده و تکلیف آن به شکل اساسی روشن و نهایی شود.
وی از تشکلها خواست تا به اتفاق مگافارم‌‎ها و زنجیره‌های تولیدی در زمینه خرید نهاده‌های دامپزشکی مورد نیاز که در مقایسه با سایر نهاده‌ها مانند ذرت و کنجاله و … حجم زیادی هم نمی‌گیرد، اقدام کنند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان با تاکید مجدد بر اهمیت تسریع در اجرای قانون رفع موانع تولید تصریح کرد: در عین حال که باید تلاش کنیم تا جهت کاهش واردات، انواع نهاده‌ها و داروها و واکسنها و ریزمغذی‌ها را در کشور تولید کنیم و به خوداتکایی در تولید نهاده های مورد نیاز دست پیدا نماییم